Noordenwind, vereniging ter bevordering van duurzame energie Nederland
Navigatie

Doe mee!

Participeren is een bijzonder woord, het betekent dat je ergens deelgenoot van wordt en elkaars belangen deelt. En dat is waar het bij Noordenwind nu net om draait! We willen graag mensen deelgenoot laten maken in de transitie naar een duurzame wereld. Daarom kunt u op diverse meedoen:

 

  1. Word lid!

Voor al 25 euro per jaar bent u lid en wordt u als eerste geïnformeerd over de ontwikkelingen van Noordenwind. U ontvangt minimaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief, waardoor u weet wat er speelt binnen en buiten de vereniging. Ook ontvangt u een uitnodiging voor onze beide ledenvergaderingen. Uw stem en belang telt zo meteen mee binnen de vereniging. Op deze wijze mist u niets, ook de nieuwe projectontwikkelingen niet, waarbij u als lid vooraan in de rij staat. Kortom: wees erbij en wordt lid van Noordenwind!

 

  1. Participeer mee

Noordenwind kan duurzame projecten helpen bij:
• Het voorlichten van omwonenden, coöperaties, burgers en andere belanghebbenden van een duurzaam project over burgerparticipatie.
• Het meenemen van burgerparticipatie in de structurering van de financiering.
• Het schrijven van het prospectus.
• Het regelen of laten regelen van inschrijving, bijhouden van het obligatiehouderregister, geldstromen en/of informatie voorziening.
• Het vervullen van een onafhankelijke en deskundige rol in de belangenbehartiging van de obligatiehouders. Daarmee ontzorgt ze zowel de burgers als het project als de financiers van het project.

 

  1. Doe mee in één van onze werkgroepen

Werkgroep minimolens

Bent u ook iemand die het liefst de handen uit de mouwen steekt en waarbinnen een technisch brein schuilhoudt? Dan is dit een werkgroep voor u! Binnen onze vereniging is een team van mannen die de ontwikkeling van de minimolens volgen en testen ten behoeve van de leden van Noordenwind. U kunt als lid hieraan mee doen, meld u hierbij aan.

Werkgroep Public Relations

Bent u degene die ervan geniet om mensen te betrekken bij duurzame energie en bij onze vereniging? En bent u creatief in het bedenken van manieren om deze boodschap aan de man te brengen, dan bent u op uw plek bij de PR Werkgroep. Heeft u interesse of wilt u zich hiervoor aanmelden, klik daarvoor hier.

 

  1. Neem nu stroom af van onze windmolens!

Noordenwind produceert groene stroom. Deze stroom is tegen gereduceerd tarief beschikbaar via Energie VanOns. Met een maximale score van een vette 10 prijkt Energie VanOns bovenaan in de jaarlijkse stroomranking! Noordenwind is trotse partner van Energie VanOns.